20170528 155804Afgelopen weekend heeft ons nieuwe zaterdag 1 haar eerste wedstrijden gespeeld bij Sportclub Deventer op het Frans Hemmelder toernooi.

Be Quick zaterdag 1 was ingedeeld bij

1. Go Ahead Norway
2. Sportclub Deventer
3. Sallandia
4. Colmschate '33

Zaterdagochtend om 11.00 speelde wij onze eerste wedstrijd tegen Go Ahead Norway. Deze werd door Be Quick gewonnen met 6-⁠0, echter werd 5-⁠0 vermeld op het scorebord. Tijdens deze wedstrijd werd duidelijk dat er
veel potentie aanwezig was om aantrekkelijk voetbal te laten zien meteen hoog baltempo.

De 2de wedstrijd was tegen Colmschate '33. Deze wedstrijd werd om 13.15 uur gespeeld. Al snel kwamen we op achterstand en veel jongens kregen last van de hitte. Eind van de eerste helft maakten we gelijk en in de
2de helft konden we de achterstand omzetten naar een voorsprong van 4-⁠1 dit was tevens de einduitslag.
Na deze wedstrijd moesten Samad Ezafzafi en Benjamin Labobar stoppen. Samad had last van de hitte en in combinatie met de eerste dag van de ramadan werd dit teveel. Benjamin moest er vanaf met een knie blessure.
Aangezien we met 2 wissels het toernooi waren gestart moesten we zonder wissels onze laatste wedstrijd van de dag starten.

Onze laatste wedstrijd van de dag was tegen Sportclub Deventer. Een jonge ploeg die erg fit oogde. Al snel kwamen we op voorsprong en bouwde dit in de eerste helft uit tot 3-⁠1. In de 2de helft ging de hitte onze ploeg parten spelen en sloten wij onze laatste wedstrijd af met een 3-⁠3 eindstand. We konden ons klaar gaan maken voor dag 2 waar nog 1 poulewedstrijd te spelen was en dan de halve en eventueel de
finale.

Dag 2 hadden we geen beschikking over Samad Ezafzafi, Benjamin Labobar, Quincy Tazelaar, Hermani de Andrade, Melvin Everts. Wel waren Onky Pietersz, Emir Balavac, Jonathan Vogt (keeper O17) en Jamiro Steenbergen van de
partij.

Onze laatste poulewedstrijd speelden we tegen Sallandia. Deze wedstrijd werd gewonnen met 5-⁠2 en een groot compliment voor de spelers, vooral een jonge ploeg die liet zien ook het fysieke spel aan te kunnen.

De halve finale speelden wij tegen Torpedo FC uit Engeland. Deze werd gewonnen met 3-⁠0 en mochten wij ons op gaan maken voor de finale. In deze finale kwamen wij een oude bekende tegen uit onze poule, Sallandia. Weer zonder wissels moesten wij deze finale wedstrijd gaan starten. Ceyhun Kisa moest afhaken vanwege blaren op zijn voet. Geheel tegen de verhoudingen in kwamen wij op een 1-⁠0 achterstand. Wat tevens de ruststand was.
In de 2de helft maakten we snel gelijk. Aan het eind van de wedstrijd was het nota bene onze hoofdtrainer die de 2-⁠1 scoorde en dat gaven wij niet meer uit handen.

Hierdoor heeft Be Quick zaterdag 1 het Frans Hemmelder toernooi gewonnen. Deze dagen hebben de spelers elkaar goed leren kennen en hebben wij een aantal zeer goede wedstrijden gespeeld. Onze keeper Jonathan Vogt (O17) werd gekozen tot keeper van het toernooi.
Het was mooi om te zien dat onze jeugdspelers het zeer goed hebben gedaan en met veel plezier deze 2 dagen hebben doorgebracht met onze zaterdag 1. Een groot compliment.

 

 

Contact

Sportcomplex "Zuidveen"
Laan naar Eme 97
7204 LZ ZUTPHEN

Postbus 617
7200 AP Zutphen

T: 0575 - 52 68 81
E:

Netwerk

Website

Sitemap
Webteam