be quick 2"You're defence is terrified, Bekir is on fire."

Afgelopen zaterdag traden we aan tegen Harfsen 3, bekend van het befaamde duo Gerard en Jan, 2 alleskunners. Tot onze grote opluchting was Jan niet aanwezig dit betekende dat Gerard het klusje in zijn eentje moest opklaren.. en dat bleek zonder Jan knap lastig!

Wij konden vandaag onze 100e goal voor krijgen en Harfsen hun 100e goal tegen, we wisten dat we alles op alles moeten zetten om dit voor elkaar te krijgen. We begonnen met "TI-TA tovenaar" van Duijn. En Raymond "Cock" in de basis en ook onze eigen Bekir vond dat hij wel een basisplaatsje had verdient, overigens was Raymond "Cock" ook nog aanvoerder dus die was dubbel gemotiveerd om zijn fluwelen techniek te laten zien. Helaas geen camera's van FOX deze keer, daar waren wij blij om anders waren wij hem en Bekir zeker kwijt na deze pot.

In de 1e helft waren er een aantal kansen maar er waren weinig bijzonderheden te melden op de geweldige goal van Bekir na, een prachtige lange bal van onze tegelzettah " Douwe" waar Nickeman als een heuse antilope achteraanging, en de aanstormende Bekir kon bedienen, die ijskoud bleef tegenover de keeper van Harfsen en hem zeer koel binnenschoot. 1-0

2e helft vonden trainen Bekir en Dickie het tijd voor wat veranderingen, Ozzie had wat au aan zijn knie en kon plaats maken voor Scharre, ook van Duijn moest plaats maken. In de tweede helft ging het hard, vlak na rust brak Scharre door op links na een mooie bal van Douwe, en schoot binnen in de lange hoek. 2-0. Daarna was het weer de beurt een Bekir die na een aantal vloeiende bewegingen de bal achter de keeper van Harfsen kon krijgen, 3-0. Daarna was Scharre weer aan de beurt voor de 4-0 en toen gebeurde het.. de magische grens van 100 doelpunten voor werd behaald na een goal van Nickeman die hem rustig inschoot, 5-0! Ondertussen had Harfsen door toch weer die dekselse Gerard bijna gescoord maar zijn volly ging rakelings over de kruising, wat een geweldenaar maar het mocht voor hem niet baten. Wij gingen ondertussen rustig verder waar we gebleven waren en Scharre bediende Rickert die de 6-0 kon binnentikken. Rickert bediende zichzelf door een mooie actie en maakte ook de 7-0.
Na een afgeslagen corner kon Scharre de 8-0 binnenschieten en de eerste hattrick van vandaag was een feit, en dan na te gaan dat het mooiste nog moest komen..
de 9-0 was een goal uit het boekje, Scharre werd op links weggestuurd door wederom Douwe, De onvermoeibare aanstormende Bekir schreeuwde het hele veld over, hij moest en zou zijn hattrick maken, en zo geschiedde. Scharre legde de bal terug op Bekir die zijn geweldige seizoen bekroonde met een ongelofelijke pegel in de linker bovenhoek, de vreugde was groots. Bekir had een kannetje bier gewonnen van Rickert die niet geloofde dat Bekir mentaal en fysiek een hattrick in de benen had. Er waren vele kansen en doelpunten het was een leuk potje voetbal maar er werd ook duidelijk dat wij deze klasse ontgroeid zijn.

Wij als team zijn blij dat Bekir eindelijk zijn harde werk van het hele seizoen kon bekronen met een hattrick.

Tot volgende week!

Be Quick zaterdag 2.

 

 

 

Kevin

Contact

Sportcomplex "Zuidveen"
Laan naar Eme 97
7204 LZ ZUTPHEN

Postbus 617
7200 AP Zutphen

T: 0575 - 52 68 81
E:

Netwerk

Website

Sitemap
Webteam