#kampioenskoortsAfgelopen zaterdag was het dan zo ver, de topper tegen Almen. Wat niemand meer ontgaan kon zijn na alle media aandacht die de Ronaldo's en Messi's van zaterdag 2 al kregen is natuurlijk dat we mee doen met Fox Sports kampioenskoorts! Meerdere acties zoals kranten artikelen en flyers waren al bewerkstelligd. Nu was het tijd om groots uit te pakken met 100 blauw witte helium ballonnen en zelfs een vliegtuig met reclame banner (mede mogelijk gemaakt door sponsor Willem van de spaan) moeten ons naar die kampioenswedstrijd op Fox Sports lijden! Het weer was super en er stond gigantisch veel volk langs de lijn. Alle ingrediënten voor een topper waren dus aanwezig, nu alleen nog (even) winnen.

Nadat de ballonnen richting Antarctica werden losgelaten kon de wedstrijd van start gaan. In de eerste minuten werd duidelijk dat Almen niet zo veel strijd leverde als in de wedstrijd op Almense bodem. Be quick speelde de bal rustig rond en echte kansen waren er nog weinig. Almen probeerde af en toe door slordigheden van Be quick te ontsnappen met een counter, maar gelukkig kwamen ze niet verder tot aan de 16. Na ongeveer een kwartier spelen zette Koen Scharre met buitenkant voet vrij voor de keeper. Helaas wist hij deze kans niet te verzilveren. Ondertussen had het vliegtuig van zich laten horen boven ons sportpark. Be quick bleef het spel maken op de helft van de tegenstander en kwam steeds vaker voor het doel, alleen stond het visier op z'n zachtst gezegd nog niet op scherp. Grote kansen werden om zeep geholpen. Aan het einde van de eerste helft vond nickeman het welletjes geweest en kwam vanaf achteruit goed op, een splijtende pass op Koen, die hem breed legde op Scharre waarna hij hem zo binnen kon lopen, 1-0 en dat was gelijk de rust stand.

De tweede helft ging be quick gelijk weer vol op de aanval, onze nieuwe aankoop Lars had weinig tot niets te doen onder de lat. Na een kwartier op de klok viel de 2-0 uit een vrije trap van Manessen. Nickeman kopte knap binnen, na deze treffer leek het zo goed als gespeeld. Almen kwam helemaal niet meer aan spelen toe en kon alleen nog maar tegenhouden. Na wederom een goede bal van captain Manessen rondde ditmaal Oscar koeltjes af alleen voor de keeper, 3-0!
Na lang de bal rond gespeeld te hebben en een aantal kleine kansjes te hebben gecreëerd kwam de bal bij Rick die veel tijd kreeg en de bal makkelijk binnen kon schieten, 4-0! Ondertussen werd er ook nog gewisseld en waren de meeste kilo's ook weer aanwezig op het speelveld. Vlak voor tijd tekende doppie voor de eindstand en het mooiste doelpunt van de middag. Hij trof doel met een snoeiharde pegel op aangeven van Nickeman, 5-0!

Zo sloot Be quick zaterdag 2 een mooie voetbalmiddag af met een 5-0 zege en met 14 punten voorsprong op Almen.
Met nog 8 speelrondes te gaan kan dit niet meer mis gaan.

Tot slot willen wij Chris Vosmeijer & vader Lesman bedanken voor de foto's en filmpjes en Ivanka Janssen voor de hulp met de ballonnen. En last but not least de supporters, die in grote getale waren gekomen!

Komende weken zullen spannend en cruciaal worden met betrekking tot de kampioenskoorts actie. Er zullen nog een aantal acties worden gehouden dus hou ons in de gaten! Wat ook niet geheel onbelangrijk is als je dat nog niet hebt gedaan stemmen: https://www.kampioenskoorts.nl/…/be-quick-z-mannen-zaterda…/

Harde kern Be Quick zaterdag 2💪

#kampioenskoorts #foxsportsnl

Contact

Sportcomplex "Zuidveen"
Laan naar Eme 97
7204 LZ ZUTPHEN

Postbus 617
7200 AP Zutphen

T: 0575 - 52 68 81
E:

Netwerk

Website

Sitemap
Webteam