Uluspor Be Quick Zutphen 1 22de Paasdag stond voor Be Quick de op voorhand lastige uitwedstrijd tegen het Zwolse Ulu Spor op het programma en dat werd het ook en dat werkte Be Quick zichzelf in de hand, omdat het niet goed aan de wedstrijd begon. Waar Be Quick de laatste weken telkens goed aan de wedstrijd begon, deed het dat vandaag niet en was het het feller spelende Ulu Spor dat in de 9de minuut terecht op voorsprong kwam, de handige en snelle linksbuiten snelde langs 3 spelers van Be Quick en leverde ook nog een puike voorzet af, die onberispelijk binnen werd gekopt door de spits van de thuisploeg(1-0).

Be Quick leek daardoor wakker geschud en vanaf dat moment kwam het beter in de wedstrijd. Er was meer evenwicht, alleen werd Be Quick niet echt gevaarlijk voor de goal. Dat duurde tot de 33ste minuut, toen de wederom sterk spelende Sinan Albayrak op avontuur ging en vanaf een meter of 18 loepzuiver raak schoot in de rechter beneden hoek (1-1).

Be Quick wilde daarna doordrukken, maar moest dat gecontroleerd doen, omdat de voorwaartsen van de thuisploeg constant dreiging lieten zien door hun technische begaafdheid. Maar gezegd moet worden dat men dat gaandeweg steeds beter onder controle kreeg. 

Ruststand derhalve 1-1.

Het begin van de 2de helft was weer voor Ulu Spor dat gelijk op zoek ging naar de voorsprong, maar telkens strandde het bij Man of the Match Lars Metselaar, die ook vandaag weer sterk stond te keepen.

Na een klein uur spelen wisselde Be Quick 2x en kwamen Mark Becks en Sezer Koycu in het veld en kort daarna nam Be Quick de regie weer over en werd het ook gevaarlijker.

Uit 1 van deze momenten scoorde Be Quick dan ook de 1-2 in de 68ste minuut, Sinan Albayrak won zijn kopduel en bracht Mehmet Uludag in stelling die beheerst afrondde.

Ulu Spor wilde daarna wel op zoek naar de gelijkmaker, maar echt gevaarlijk werd het niet meer en het gaf Be Quick de ruimte om verder uit te lopen, maar dat deed het niet, ook al, en sorry dat ik het zeg, omdat 2 zuivere doelpunten van Mehmet Uludag werden afgevlagd.

Tommie Wijnmaalen kwam in de 83ste minuut in het veld voor de moegestreden Metu Ndibutsa en omdat er 8 minuten blessuretijd bij kwamen bleef het spannend , maar de hele ploeg bleef goed overeind en gezien de kansen in de 2de helft toch een terechte overwinning voor Be Quick in deze lastige uitwedstrijd.

Complimenten van mijn kant hoe de ploeg de vroege achterstand toch heeft weten om te buigen in een overwinning.

De doelstelling handhaving is zo goed als een feit en nu kan de ploeg zich gaan richten op de derde periode waarin het met 15 uit 5 bovenaan staat, maar er nog 4 zware wedstrijden op het programma staan, te beginnen aanstaande zondag thuis tegen Broekland.

Jongens ga ervoor !!!!

Opstelling:

Lars Metselaar, Thijs Hurenkamp, Noud Veltscholten, Luuk Elsman, Marcel Struik,Jordy Tempelman(Sezer Koycu), Gydo v.d. Gouw, Sinan Albayrak, Mehmet Uludag, Metu Ndibutsa(Tommie Wijnmaalen), Tony Cakir(Mark Becks). 

MotM Lars MetselaarMan of the Match werd keeper Lars Metselaar, hij kreeg een waardebon aangeboden van AMI kappers, waarvoor dank. 

Contact

Sportcomplex "Zuidveen"
Laan naar Eme 97
7204 LZ ZUTPHEN

Postbus 617
7200 AP Zutphen

T: 0575 - 52 68 81
E:

Netwerk

Website

Sitemap
Webteam