12Afgelopen weekend streek de selectie neer bij Landal Green Parcs in Reuver voor een lekker weekendje weg en dat werd het zeker. Het programma was " vrij losjes", waardoor er een goede sfeer heerste en iedereen kon doen wat die graag wilde.
De eerste groep vertrok op vrijdag net na de middag richting Reuver om alvast wat inkopen te doen en aan het eind van de middag sloot de rest aan en verzorgster Rianne als laatste in de loop van de avond. Jammer was het dat een 4-tal jongens door werk, studie en ziekte afwezig waren, maar het is niet anders.
Vrijdagavond werd er gegeten in het huisje en werd daar de avond verder ook doorgebracht. Om 0.00 uur ging er toch nog een select groepje richting het centrum van Reuver om alvast een locatie voor de zaterdagmiddag activiteit uit te zoeken en dat is gelukt.
Na goed uitgeslapen te hebben op de zaterdagmorgen kreeg de groep een voetbalquizje met 16 vragen, die gewonnen werd door Jasper Emmers, hij had er 12 van de 16 goed.
Daarna werd er een aardige wandeling gemaakt richting het centrum van Reuver en weer terug, met halverwege een lekkere kop koffie/warme chocolademelk. Daarna maakte men zich klaar om om half 7 in het taxi busje te stappen, die ons naar Venlo bracht om daar eerst te gaan wokken en daarna verder het centrum te verkennen en ook dat is gelukt.
De zondagmorgen was er om lekker uit te slapen en in de loop van de middag was het tijd om weer richting Zutphen te gaan.
 Helaas kon er door de slechte weersomstandigheden niet gevoetbald/getraind worden, maar is het verder een zeer geslaagd weekend geweest.
Zie ook de foto's.Contact

Sportcomplex "Zuidveen"
Laan naar Eme 97
7204 LZ ZUTPHEN

Postbus 617
7200 AP Zutphen

T: 0575 - 52 68 81
E:

Netwerk

Website

Sitemap
Webteam