ABS Be Quick Zutphen 1 1Het restant van 40 minuten van de eerder gestaakte wedstrijd tegen ABS in Bathmen moest Be Quick met 9 spelers proberen een 1-0 achterstand goed te maken.
Dus begon het negental verdedigend en loerend op een snelle counter, wat al na 4 minuten een corner opleverde waaruit Paul de Bruin een goed schot loste. ABS twijfelde even of ze vol op de aanval ging spelen of de voorsprong vast zou houden. Hiervan profiteerde Be Quick door verder te gaan met snelle uitvallen en na een mooie pass van Mark Becks kreeg Tony Cakir een kans, die net gemist werd.
De druk van ABS werd groter, maar bij een uitbraak verdiende Be Quick een strafscop na 14 minuten spelen, die door Paul de Bruin koel werd benut en de stand op 1-1 bracht. Nu werd de druk nog groter en leverde ABS wel wat kansen op, maar de verdediging deed prima werk en iedereen offerde zich op voor elkaar. Als er iemand gepasseerd werd of een foutje maakte sprong er steeds een medespeler te hulp. Dit was een prima team prestatie en alle spelers verdienen lof voor de inzet en kollektieviteit.

Opstellig: Lars Metselaar, Paul de Bruin, Thijs Hurenkamp, Tim Turksema, Marcel Struik, Mark Becks (Metu Ndibutsa), Gydo van der Gouw, Jordy Tempelman, Tony Cakir (Mehmet Uludag)

Man of the Match: Het hele team.

Contact

Sportcomplex "Zuidveen"
Laan naar Eme 97
7204 LZ ZUTPHEN

Postbus 617
7200 AP Zutphen

T: 0575 - 52 68 81
E:

Netwerk

Website

Sitemap
Webteam