Jeugdkader2017Afgelopen woensdag is een geslaagde bijeenkomst geweest met de jeugdcommissie (JC) en het jeugdkader voor het nieuwe seizoen.
Erik van Splunteren heeft deze avond naast algemene voetbalzaken de o.a. de onderstaande onderwerpen toegelicht, zie ook de foto’s van Jan Slagter;

Vier leden van de JC gaan aan het einde van dit seizoen stoppen. Rene Scholten (Algemene zaken) en Luuk Elsman (technische zaken) gaan toetreden tot de JC.
Daarnaast zijn nog een paar functies vacant waaronder coördinator E- of F-groep en begeleiding (jeugd)scheidsrechters;

Komend seizoen wordt gestart met het “Nieuwe pupillenvoetbal” en de hieraan gekoppelde nieuwe speelopvattingen van de KNVB.
De mini’s (nu uitkomend in de F-competitie onder 7) gaan 4 tegen 4 spelen in een vorm van een halve competitie eens per twee weken gezamenlijk met clubs uit Zutphen en omgeving.
De leeftijdsgroepen O8 en O9 gaan op een kleiner (kwart)veld 6 tegen 6 spelen. Deze leeftijdsgroepen spelen nu nog op een half veld 7 tegen 7.
De speelminuten zullen circa 20 minuten bedragen met per helft een time-out van circa 2 minuten. Daarnaast zal een spelbegeleider de wedstrijd controleren en eventueel bijsturen.
Het doel is dat kinderen zelf invulling geven aan sportiviteit en dat ouders meer op afstand hun kroost positief staan aan te moedigen.

Komend seizoen gaan Bob Kok en Jordy Tempelman techniektrainingen verzorgen bij de pupillenteams en Mustafa Jalal bij de juniorenteams.
Daarnaast gaat Dirk Wiersma ouders ondersteunen, die komend seizoen elftallen gaan trainen/coachen, door het aanreiken en het begeleiden in trainingsstof.

Aan het einde van deze  bijeenkomst zijn de contracten getekend met de jeugdtrainers en ad interim voorzitter Jeroen Bloemenkamp.

Nadat de overschrijvingstermijn van 15 juni is verstreken zal voor eind juni de indelingen van de teams op de site worden geplaatst. Op maandag 21 augustus starten de jeugdtrainingen weer!

Langs deze weg willen wij jullie allemaal bedanken voor jullie inzet van het afgelopen seizoen en allemaal een prettige vakantie gewenst.

De jeugdcommissie

 

Contact

Sportcomplex "Zuidveen"
Laan naar Eme 97
7204 LZ ZUTPHEN

Postbus 617
7200 AP Zutphen

T: 0575 - 52 68 81
E:

Netwerk

Website

Sitemap
Webteam