Be Quick kamp 2017Afgelopen vrijdag 26 mei was het dan zo ver eindelijk was daar dan de eerste dag van het Be Quick jeugdkamp 2017.
Om half 6 kwamen de eerste kinderen al binnen stuiteren.
De jongens en Yoni en Patrick sliepen in de kleine kantine en in de bestuurskamer, de 4 meiden en begeleiding hadden alle ruimte die sliepen in de grote kantine.
Omdat het zo warm zou worden het hele weekend hadden we 3 grote waterspeeltoestellen op het eerste veld gezet en konden ze als ze dat wouden verkoeling zoeken in t water en daar werd grondig gebruik van gemaakt (zelfs door 2 van de begeleiding).
Gerrit kwam nog langs en die ging met de kinderen estafette over de toestellen doen, daarna had hij nog een wedstrijdje buikglijden geregeld met als gevolg dat hij zelf ook doorweekt na huis ging.
Tegen een uur of kwart over elf onstond er een spontane disco in de kantine met dj suus achter de muziek vooral de f-jes en e-jes gingen uit hun dak en stonden op de tafels te dansen.
Om uur of 12 zijn we nachtverstoppertje gaan doen waarbij de kinderen vals speelde door een aantal zaklampen mee te nemen en de leiding was dus erg snel gevonden de leiding had meer moeite om de kinderen te vinden moet ik eerlijk bekennen.
Daarna is het lang onrustig gebleven de laatste viel tegen half 6 in slaap.

Dag 2 stond in het teken van vroeg op staan en de auto's in om na Hellendoorn te gaan.
Hele gezellige dag gehad daar maar wat was het warm s middags konden de kinderen verkoeling zoeken in het slidepark.
Na afloop nog patat met wat lekkers te hebben gegeten gingen we weer terug na het veld en niemand was moe zeiden ze, maar we waren de parkeerplaats nog niet af en alle kinderen sliepen.
Terug op het veld hadden een aantal van de begeleiding moeite om de kinderen wakker te krijgen maar 1 maal de ogen geopend was het al snel mogen we weer in 't water?
Ja natuurlijk daar staat het voor ondertussen werd de spullen voor de bbq bezorgd en konden we alles klaar gaan zetten om iedereen te voorzien van eten.
Na het eten gingen de kinderen weer verder met water waarbij André het idee kreeg om afwasmiddel op de buikglijbaan te spuiten zodat de kinderen nog beter zouden glijden nou 1 grote schuimparty werd het.
Ze waren volgens zeggen nog lang niet moe maar de grote lagen al vrij vroeg in bed en sliepen vrijwel meteen, de kleineren hadden echter nog genoeg energie en die waren nog op de middenstip van het eerste veld een spelletje aan het doen uiteindelijk hebben we die ook na bed gekregen en kon de begeleiding ook hun luchtbed opzoeken.

De volgende dag hebben we ze wakker moeten maken voor het ontbijt en er moest natuurlijk opgeruimd en schoongemaakt worden.
Maar na dit alles was er ook nog tijd om nog even verkoeling te zoeken op de toestellen.

Wij van de begeleiding vonden het een zeer geslaagd kamp en hopen dat de kinderen genoten hebben wij in ieder geval wel.

Verder willen we Marco, Herman, Anouk, Sheila en Carla bedanken voor het rijden na Hellendoorn en natuurlijk Stephan.

Activiteitencommissie en begeleiding

Contact

Sportcomplex "Zuidveen"
Laan naar Eme 97
7204 LZ ZUTPHEN

Postbus 617
7200 AP Zutphen

T: 0575 - 52 68 81
E:

Netwerk

Website

Sitemap
Webteam