Nieuwjaarsopening

Ondanks de gladheid en het miezerige weer werd de Nieuwjaarsreceptie van zaterdag 7 januari enorm goed bezocht. Begonnen werd met de traditionele wedstrijd tussen Jong en Oud. Vanwege de sneeuw voetbalden de (jonge)heren op het tweede veld. De laatste jaren hadden de jonkies vaak gewonnen en kwamen ook nu via Koen Barrée op voorsprong. Toen het geglij en geglibber was afgelopen stond het 2-1 voor Oud door doelpunten van Rob van den Bosch en Ruud Barrée. Op dit veld werd er daarna ook nog gevoetbald door pupillen en ouders.
Inmiddels was het in het clubhuis al flink druk. De nieuwe lampen boven de bar droegen flink bij aan de feestelijke sfeer.
Rond vijven begon de toespraak van voorzitter a.i. Cees Seevinck. Voorafgaande aan zijn woorden werd er een minuut stil gestaan bij de overledenen uit 2016 Rinus Kiffen, Erelid Berend Hooiveld en Mieke Bethlehem. Hierna kreeg Leo van Schaik van Waterman Financieel Advies uit Klarenbeek het woord. Hij bood kantine-baas Rienus Ooms prachtige polo’s aan voor de medewerkers.
Hans Ruikes overhandigde vervolgens de wisselbeker aan Ruud Barrée, de maker van de winnende 2-1 eerder die middag.
Toen was het tijd voor het eerste deel van de loterij. Ivanka Lodewijks had de afgelopen weken bij bedrijven en winkels een kleine 100 (!) mooie prijzen binnen geharkt. Een geweldige prestatie.
Bij de trekking kreeg zij hulp van Richard Daamen die er een ware show van maakte. Dit keer was er geen boerenkool-buffet, maar een grote variatie van diverse gerechten.
Van broodjes kebab tot heerlijke salades; van erwtensoep tot gehaktballetjes. Dank onder meer aan bakkerij Ercan en Albert Heijn De Brink.

In het tweede deel van de verloting zaten grotere prijzen. Uw verslaggever die zijn hele leven nog nooit wat won, legde nu beslag op vier vrijkaarten voor Go Ahead Eagles-ADODen Haag en dat leverde hem ineens onverwacht nieuwe vriendschappen op. Nog maar eens zien welke drie ik er meeneem. Het bleef nog lang druk en gezellig.

Onze dank gaat uit naar de leden van de Activiteiten- en Kantinecommissie, die ervoor hebben gezorgd dat deze receptie een groot succes is geworden.
Ook Jan Slagter zijn we dankbaar voor het maken van de foto’s.

Contact

Sportcomplex "Zuidveen"
Laan naar Eme 97
7204 LZ ZUTPHEN

Postbus 617
7200 AP Zutphen

T: 0575 - 52 68 81
E:

Netwerk

Website

Sitemap
Webteam