BBC bij de RabobankMaandagavond 8 december j.l. waren de leden van de Be Quick Business Club (BBC) te gast van de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek aan de Dreef in Zutphen.
In dit prachtige gebouw werden zij ontvangen door accountmanager Bedrijven, mw. Nathalie Kortekaas en mw. Nicole Huetink, Hoofd MKB.
Na een drankje werd er genoten van een heerlijk winters buffet met diverse soorten stamppot.
Hierna nam mw. Kortekaas ons met een presentatie met als titel “Een aandeel in elkaar” mee door de rijkgeschakeerde activiteiten van de bank. Niet alleen het zakelijke karakter, maar ook innovatieve onderdelen kwamen aan de orde. Dat de bank midden in een dynamische samenleving staat, blijkt eveneens uit de vele aspecten verbonden met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
Dat de zaal uit zakenlieden bestond leidde tot een uiterst interessante interactieve sessie.
Vervolgens kregen de aanwezigen nog een rondleiding door het moderne gebouw onder leiding van de heer Patrick Ebberkink, accountmanager Bedrijven.

Na een laatste glas kwam er een einde aan deze geslaagde en onderhoudende bijeenkomst.
Hartelijk dank voor de geboden gastvrijheid.

De foto’s zijn gemaakt door André Diseraad. Op een ervan smult Bert Wassink (Preduxion) nog van zijn maaltijd. Hij was verlaat, maar dat weerhield de kok er niet van hem alsnog te voorzien van een stamppotje.

cs

Contact

Sportcomplex "Zuidveen"
Laan naar Eme 97
7204 LZ ZUTPHEN

Postbus 617
7200 AP Zutphen

T: 0575 - 52 68 81
E:

Netwerk

Website

Sitemap
Webteam