Be Quick Business bij Uffies 6Op maandagavond 14 december waren de leden bij Uffies op de Houtmarkt.
In het historische pand, eigendom van Evert Jan van Til en Anja van der Veldt, is een buitengewoon fraaie Engelse pub verrezen. Sinds 4 februari van dit jaar wordt het établissement gerund door Mark van Uffelen, een anglofiel in hart en nieren. En dat is te zien aan het interieur. Echt geweldig en…grotendeels eigenhandig tot stand gekomen.
Na het welkom door Bart van Osch kregen de aanwezigen een rondleiding door de zaak, waarbij vooral de efficiëntie van bedrijfsvoering opviel.
In de keuken vertelde Mark o.a. over de bereiding van zijn hamburgers. Die zijn zo bijzonder dat hij is geselecteerd om tijdens de Horecava op 11 januari samen met veertien andere deelnemers uit te maken wie de beste van Nederland maakt.
Nadien gaf Anja in een keldergewelf uitleg over plan ’t Loo in Leesten-Oost. Daar ontstaat op korte termijn het wijkje ’t Hummel met fraaie en betaalbare gezinswoningen.
Dat alles komt in eigen beheer tot stand.
Tenslotte kregen de leden een bijzonder lekkere maaltijd voorgeschoteld, waaronder –inderdaad- de befaamde hamburger.
Een aangename bijeenkomst in een uitermate gezellige sfeer.
cs.

 

bbcgae1Vrijdag 2 oktober jl. zijn de leden van de BBC op bezoek geweest bij Go Ahead Eagles. Rond vier uur kwam Nick Berkhout met zijn busje het gezelschap oppikken op de parkeerplaats van Be Quick. Eenmaal aangekomen in de Vetkampstraat stond facilitair manager van GAE Ron Janssen de gasten op te wachten. Hij verzorgde een rondleiding rond en in het onlangs gerenoveerde stadion. En het moet gezegd worden: het was indrukwekkend. De leden kregen een goede indruk wat er allemaal komt kijken bij de
voorbereiding van een wedstrijd. Het was deze dag ook extra hectisch, aangezien het stadion officieel werd geopend. Na een drankje in het gezellige supportershome, werden de BBC-leden naar de lounge vergezeld waar een smakelijke warme maaltijd werd aangeboden. Hierna was er het openingsspektakel, gevolgd door de topper tegen Sparta. In een sfeervolle ambiance trok de thuisploeg met 2-0 aan het langste eind. Een bijzonder leuke middag en avond kwam tegen half elf aan het einde, waarna de terugreis werd aanvaard.

 

 

 

 

BBC bij de RabobankMaandagavond 8 december j.l. waren de leden van de Be Quick Business Club (BBC) te gast van de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek aan de Dreef in Zutphen.
In dit prachtige gebouw werden zij ontvangen door accountmanager Bedrijven, mw. Nathalie Kortekaas en mw. Nicole Huetink, Hoofd MKB.
Na een drankje werd er genoten van een heerlijk winters buffet met diverse soorten stamppot.
Hierna nam mw. Kortekaas ons met een presentatie met als titel “Een aandeel in elkaar” mee door de rijkgeschakeerde activiteiten van de bank. Niet alleen het zakelijke karakter, maar ook innovatieve onderdelen kwamen aan de orde. Dat de bank midden in een dynamische samenleving staat, blijkt eveneens uit de vele aspecten verbonden met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
Dat de zaal uit zakenlieden bestond leidde tot een uiterst interessante interactieve sessie.
Vervolgens kregen de aanwezigen nog een rondleiding door het moderne gebouw onder leiding van de heer Patrick Ebberkink, accountmanager Bedrijven.

P1020635 SmallWoensdag 22 april in de namiddag was Henk Janssen, directeur van Cleantech Center, gastheer van de Be Quick Business Club (BBC). De heer Janssen is een bekende figuur in het Zutphense, die in het verleden o.a. eigenaar was van broodjeszaak Picknick in de Sprongstraat en Fort Bronsbergen. Nu coördineert hij in Het Pakhuis en De Broodfabriek (aan de achterkant van
het NS-station) een kennis- en wetenschapscentrum. Alles is gefocust op innovatie op een zeer breed terrein. Daartoe zijn talloze samenwerkingsverbanden gezocht. Vanaf universiteiten tot
ondernemers; van overheden tot industrie; van lokale starters tot gevestigde bedrijven van over de hele wereld. In zijn levendige en plastische presentatie namen hij de leden mee op een
duizelingwekkende reis langs plannen en uitvindingen, waar de meesten werkelijk geen idee van hadden. Buitengewoon boeiend.

Na een smakelijk buffet, verzorgd door mw. Gerda Beijen, kregen we nog een rondleiding door beide historische panden, die voor een groot deel in de oorspronkelijke stijl zijn gerenoveerd. Tot slot was er nog een video-presentatie over de toekomst van de Noorderhaven. Hartelijk dank, Henk, voor deze uitermate boeiende bijeenkomst. Het was genieten!!

cs.

 

 

 

Foto's: André Diseraad:

 

BBC in kleine kantineIn de namiddag van maandag 22 september was er in ons bruine café andermaal een bijeenkomst van de leden van de Be Quick Business Club (BBC).
Na de geanimeerde inloop genoten de aanwezigen eerst van een prima buffet van Wok Maxis.
Daarna nam Frans Velthuis “de toestand in de wereld” op een geestige manier op de hak.
De naborrel werd rond negenen afgesloten.
Dank aan Adriaan Castermans en Jos Sleijster voor hun assistentie achter de bar.

Contact

Sportcomplex "Zuidveen"
Laan naar Eme 97
7204 LZ ZUTPHEN

Postbus 617
7200 AP Zutphen

T: 0575 - 52 68 81
E:

Netwerk

Website

Sitemap
Webteam