Sinds 1997 kent ZVV Be Quick een businessclub kortweg BBC genaamd. De BBC is een op zichzelf staande organisatie met als doelstelling sponsoring van Be Quick, maar met een eigen budget voor het organiseren van zakelijk getinte evenementen. Voorbeelden van in het verleden georganiseerde evenementen zijn het bezoeken van voetbalwedstrijden in het betaalde voetbal, het uitnodigen van prominente sprekers op ontmoetingsavonden, bedrijfspresentaties en het ontmoeten van BBC leden onderling bij wedstrijden. Steeds staat het kunnen aanleggen en onderhouden van zakelijke contacten daarbij centraal.

Momenteel telt de BBC zo´n 25 leden, maar we willen dit graag uitbreiden naar 50 a 60 leden. Natuurlijk hebben de leden van de BBC gratis toegang tot de thuiswedstrijden van het eerste elftal en kunnen ook daar onder het genot van een kopje koffie de zakelijke contacten aanhalen of verstevigen.

Sponsoring op zich en de BBC in het bijzonder zijn bij een club als Be Quick inmiddels niet meer weg te denken. Maar ook binnen het bedrijfsleven wordt meer en meer onderkend dat sponsoring een uitgelezen mogelijkheid is voor naamsbekendheid. Wanneer dat dan bovendien nog op een ontspannen manier gecombineerd kan worden met uitwisseling van ervaringen is de BBC daarvoor een uitstekende mogelijkheid.

Mocht u na het lezen hiervan interesse hebben in het deel uitmaken van de BBC van Be Quick of informatie hierover willen hebben, neemt u dan contact op met iemand van de sponsorcommissie of stuur een berichtje naar

April 2012 is er een prachtig magazine over alle BBC leden verschenen. Dit in samenwerking met BBC-lid Stout Creatie Communicatie. Lees hem hieronder.

scorendvermogen

Contact

Sportcomplex "Zuidveen"
Laan naar Eme 97
7204 LZ ZUTPHEN

Postbus 617
7200 AP Zutphen

T: 0575 - 52 68 81
E:

Netwerk

Website

Sitemap
Webteam